avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... URGENT PROBLEMA copie legalizata a certificatului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

URGENT PROBLEMA copie legalizata a certificatului de nastere fara original

nu imi gasesc certificatul de nastere si am nevoie urgent de o copie legalizata! am cateva copii xerox si C.I, permis auto si alte acte... se poate face ceva???:sorry:
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 22:44, 17 Iunie 2010
S-a mai raspuns.

De la Serivicul de stare civila al primnariei unde v-ati nascut
solicitati sa va elibere un extras certificat de nastere.
Multumesc!
si cam in cat timp il obtin?
Asta veti afla la Serviciul de stare civila,
dar de obicei se raspunde foarte repede.
Buna seara !
Nu este vorba de copie legalizata , ci puteti solicita un duplicat al certificatului de nastere de la primaria locului nasterii , dvs. direct sau prin serviciul de stare civila de la primaria locului de domiciliu (in acest caz durata este mai mare intrucat acest atransmite solicitarea la primaria competenta ) .
Copia legalizata o puteti face numai cu act original , la notariat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort ileana1 ileana1 stie cineva hotararea de divort definitiva si irevocabila se primeste tot acasa?(pe cea definitiva am primit-o din 15 feb.)Sau de unde se scoate?inteleg ca tb ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere sonia.maria sonia.maria Ce demersuri trebuie facute de ofiterul de stare civila in cazul transcrierii unui certificat de nastere privind un copil care provine dintr-un parinte roman ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea nasterii si casatoriei din strainatate, in romania claudymaria claudymaria sunt cetatean roman casatorita de 5ani cu un spaniol si avem o fetita de 1 an .cum procedez ptr. a o inregistra in evidenta populatiei in Romania.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)