avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... returnare produse cumparate online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

returnare produse cumparate online

Buna ziua! sunt persoana fizica autorizata si am cumparat prin intermediul internetului 10 CD-uri cu acelasi joc. Am instalat jocul si am constatat ca nu pot sa il folosesc, desi am calculator care indeplineste cerintele jocului (am incercat pe mai multe calculatoare). Am returnat CD-urile, dar firma de la care am cumparat (monosit )refuza sa-mi inapoieze banii sau sa imi dea posibilitatea de a lua alt joc, pe motiv ca am fost avertizata ca pot sa inapoiez produsul numai daca este deteriorat. Va rog sa-mi spuneti daca in urma unui proces am castig de cauza Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dreea , utilizator 17:23, 5 Iulie 2007
sunteti sigur ca firma exista si ca nu e doar o casuta postala?
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti apela la Oficiul pentru protectia consumatorului, faceti dovada platii si a incompatibilitatii produsului cu sistemul de operare indicat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie, angajati, software ContSters80494 ContSters80494 Buna ziua. Doresc sa stiu daca pot permite angajatilor sa detina pe computerele de la firma muzica (copiata prin windows media player de pe cd-urile lor ... (vezi toată discuția)
Comert online costel58 costel58 Va rog sa ma ajutati cu o parere despre urmatoarea situatie: Am cumparat un produs online pe care l-am returnat dupa 3 zile in baza prevederilor legale ... (vezi toată discuția)
Returnare produse personalizate NicoValcu NicoValcu Buna ziua, mi-am cumparat un produs personalizat si m-am razgandit. Mai pot face ceva? Multumesc! (vezi toată discuția)