avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lista catre casmb cu persoanele aflate in CM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lista catre casmb cu persoanele aflate in CM

Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi spuneti si mie, daca trebuiesc anuntate si persoanele care se afla in concediu pre si post- natal, tot in termen de 6 zile de la data depunerii certificatului.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Savciuc , Consultant resurse umane 10:33, 19 Iunie 2010
Exista certificat care cere decontare? Atunci logic : DA
Asiguartele gravide (in condeciu de maternitate) nu vor fi verificate la domiciliu. Nu este obligatorie anuntarea la casa de sanatate a concediilor de sarcina si lauzie. Concediul de sarcina si lauzie este un drept care se acorda chiar daca viitoarea mamica are o sarcina usoara si se simte bine. Medicul chiar le recomada cat mai multa miscare si nu sa stea acasa in asteptarea unui eventual control.

Cei de la CASMB mi-au confirmat acest lucru.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2010
Elena Savciuc, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru concediul prenatal suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ce acte trebuie intocmite de angajator pentru o angajata care solicita concediu prenatal? De la angajata, in afara de informarea prin acre ... (vezi toată discuția)
Concedii maternitate me-alina me-alina 1) care sunt concediile si cand pot fi luate de catre o gravida? 2) concediul pentru risc maternal poate sa includa si concediul pre-natal? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ronna ronna Buna ziua, Sunt insarcinata in 31 de sapt. si am vorbit cu seful meu si mi-a spus ca in momentul in care intru in prenatal sa fac o cerere la firma. Este ... (vezi toată discuția)