Buna ziua. Sunt posesorul unei proprietati impreuna cu fratele meu, proprietate cu parti comune si individuale obtinute prin donatie de la parinti. Eu doresc sa fac cadastru iar el nu doreste acest lucru din motive care-mi scapa.Pot sa_mi fac cadastru pe proprietatea mea si partea comuna fara a mai astepta dupa el?
nu e clar, "parti comune" inseamna constructie in condominiu - formata din apartamente (chiar si 2) unde partile comune sunt ziduri acoperisul instalatiile fundatia acces comun casa scari... - da puteti face cadastru doar pe apartamentul dvs. pentru foaia colectiva , datele vor fi luate din cartea de imobil- daca refuza celalalt colocatar masuratorile pt releveu.
daca e vorba de un teren si sunteti in "indiviziune" cu acces comun etc... si atunci puteti face cadastru - dar pe intreg imobilul devenind proprietari in indiviziune.
gasiti lista cu autorizati cadastru la OCPI din jud dvs.
proprietatea mea este formata din teren proprietate personala , teren parti comune,
cladire cu intrare separata si acces pe proprietate comuna. Eu doresc cadastru pe proprietatea mea si pe partea comuna de acces . Se poate face cadastru numai pentru proprietatea mea si pentru terenul comun (fara proprietatea fratelui )?
Puteti face cadastru pe partea dvs.
Pe partea comuna dc aveti o copie dupa buletinul fratelui puteti sa faceti pe tot.
Mergeti la un birou de cadastru.