avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contestatie CNSC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contestatie CNSC

am depus o contestatie impotrica unei rezultat de pocedura de achizitii, si mi s-a fost comunicata ca sa transmit obiectul contestatiei, respectiv solicitarile cu privire la actele contestate cu incadrarea acestuia in dispozitiile art 255 alin 1 don OU 34/2006.

La ce anume se refera mai exact?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 22:08, 19 Iunie 2010
nimeni nu stie?:sorry:
Ce contestati?: procesul verbal de atribuire, prin care s-a declarat drept castigator altcineva, etc.
Din cate stiu eu, CNSC va va solicita sa faceti completari la contestatie, cu precizarea unui termen .Eu sunt de cealalta parte a baricadei... adica reprezint o AC.Cel mai bine, sunati la CNSC si functie de completul unde a fost repartizata contestatia veti primi lamuriri.
trebuie precizat actul pe care il contestati, o situatia creata, o conduita a autoritatii care v-a lezat. de asemenea trebuie sa solicitati ceva, anularea unui act sau obligarea autoritatii la emiterea vreunuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare raport licitatie fast fast Va rugam a ne prezenta un punct de vedere in privinta desfasurarii unei licitatii. Autoritatea Contractanta organizeaza o licitatie deschisa, avand drept ... (vezi toată discuția)
Contestatie cnsc, anularea procedurilor si atribuirea directa donigao donigao Buna ziua, Ce fel de tertipuri juridice are la dispozitie o autoritate contractanta ca in cazul in care CNSC dispune anularea unei proceduri deschise ( ... (vezi toată discuția)
Reluare procedura de atribuire suspendata soazig soazig Buna ziua, Urmaresc o procedura de achizitie de ceva vreme si nu inteleg urmatoarele lucruri. In prima faza, aceasta procedura este \\"cu cantec\\".E ... (vezi toată discuția)