Conf L330/2009 art 28, exercitarea cu caracter temporar a unei functii de conducere se poate face prin numire, daca sunt indeplinite conditiile de ocupare acestei functii de conducere si persoana nu a mai sanctionata disciplinar.
Intrebarea 1
Cum se procedeaza? Se face o decizie pur si simplu, avand in vedere ca se cunoaste persoana din moment ce trebuie sa se cunoasca situatia disciplinara:)?
Intrebarea 2
Se organizeaza concurs in interiorul institutiei?
Intrebarea 3
Care sunt actele normative care prevad cumulul de functii in sistemul bugetar ptr personalul contractual?
O prima varianta este numirea managerului interimar care se face prin ordin al ministrului, pe perioada determinata, de regula 6 luni cu posibilitatea unei singure prelungiri, pana la scoaterea postului la concrs.
Daca postul va si scos la concurs poate participa si din exteriorul institutiei, depinde de institutie, dar si asa pana la organizare care poate dura o luna, doua sau o saptamana va fi numit prin ordin un manager interimar.
Codul muncii la art. 35 reglementeaza cumulul de functii si se aplica fiecarei persoane care are contrect individual de munca.
Interimat
loara123
Sunt intr-o situatie cel putin ciudata. Am aflat abia acum ca eu sunt pe functie de conducere interimara de 8 ani de zile desi acum 7 ani am primit o ... (vezi toată discuția)