avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... nu am primit somajul de 3 luni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

nu am primit somajul de 3 luni

buna ziua!
sunt disponibilizat din 11.03.2010 de la CFR Marfa. In data de 20.03.2010 am depus dosarul pentru somaj. Nici pana in ziua de azi nu am primit niciun leu. In aceasta situatie se afla toti colegii mei care au fost disponibilizati la aceeasi data.
De la OJFM Arges ni se spune ca au facut toate demersurile si banii ii vom primi prin posta, iar de la posta ne spune ca nu au primit cupoanele de somaj.
Conform Ordonantei 9 din 2010 trebuie sa primim si un venit lunar complementar, dar pana prezent nici pe acesta nu l-am vazut.
Va rugam sa ne spuneti, ce putem face in aceasta situatie, unde sa ne adresam.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:38, 18 Iunie 2010
1. In acest caz Posta nu are nici o vina.
2. Bateti-i la cap pe cei de la AJOFM pana primiti banii. Pesemne ca nu au bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea somajului patrasescu_ionica patrasescu_ionica pe data de 08-07-2011 am fost disponibilizata de la CFR MARFA am intrat in somaj ! Pe data de 12-04-2012 am revenit in unitate pe functia detinuta anterior ... (vezi toată discuția)
Bugetar-somer-din nou bugetar (in acelas loc) va rog sa-mi raspundeti rrobyfm rrobyfm Buna ziua. Uitati care este problema mea : Sunt un bugetar disponibilizat, am fost 12 luni in somaj iar dupa aceea am castigat procesul cu ei (si salariile ... (vezi toată discuția)
Abuz sensei sensei in cazul in care angajatorul iti spune ca te concediaza dar te obliga sa-ti dai singur demisia si iti impune sa platesti echipamentul,in cazul de fata ... (vezi toată discuția)