avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitarea termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitarea termica

Buna ,sunt si eu presedintele asociatiei de proprietari,undeva in Timisoara si am dori si noi aceasta reabilitare dar,ne-am saturat sa asteptam si sa tot strangem bani ca poate vom fii vreodata prinsi in acest program,acum am hotarat sa facem asta in regie proprie adica in adevaratul sens al cuvantului pentru ca avem in bloc vecini care sunt constructori si executa lucrarea 100% gratis,ma refer la manopera,avem schela.Intrebarea mea este daca avem nevoie de vreo autorizatie sau ceva de pe la urbanism pentru ca nu am pus deoparte si bani de o eventuala amenda pe care inspectorii zonali sa o speculeze.V-as ramane indatorat daca as primi un raspuns.(avem factura pe materiale)
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:09, 18 Iunie 2010
S-a tot vehiculat prin presa (cu info de la primarii) ca nu ar fi nevoie de certificat de urbanism sau autorizatie de constructie. Apoi altii au spus ca totusi ar fi nevoie...
Asa ca dati fuguta la primaria TM, au acolo un birou care se ocupa de eliberarea acestor documente.
Asociatia noastra se afla exact in aceeasi situatie ca si dvs.. Ne-am prezentat la primarie, ne-au dat un formular-cerere in vederea eliberarii certificatului de urbanism, apoi a autorizatiei de constructie. Nu m-am ocupat eu de ac. problema, asa ca nu am alte amanunte (procedura, costuri, etc.).
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

L 50/1991 andiha andiha buna ziua, din dorinta mea de a trai intr-un apartament curat, fara mucegai, si neputand sa aflu de la constructori si nici chiar de la primaria din Timisoara ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)