in urma cu 2 ani m-am despartit de sotul meu in fapt nu legal in urma casatoriei au rezultat 2 fete cea mare de 6 ani iar cea mik de 3 ani.In urma cu 2 luni fiind nevoita sa castig bani mai multi avand in vedere k sotul meu nu ma ajuta financiar cu fetele am iesit din tara la ora actuala lucrez intr-o brutarie din Spania iar fetele sunt in grija mamei mele.Sotul meu lucraza in Italia de mai bine de 1 an iar acum profitand k nu sunt in tara ma ameninta cu faptul ca imi ia fetele.eu luna de luna ii trimit mamei mele bani pt. intretinerea fetelor.VA ROG DIN SUFLET INVATATI-MA CE SA FAC K NU VREAU SA PIERD FETELE DAR VREAU SA POT SI SA RAMAN AICI PT K DE AICI POT SA LE TRIMIT BANUTI PT K ELE SA AIBA O VIATA MAI BUNA VA MULTUMESC ANTICIPAT :(
O sa aveti posibilitatea sa probati despartirea in fapt, faptul ca o perioada data nu a acordat intretinere acestora si nu s-a implicat in cresterea si educarea lor, se vor face anchete sociale la domiciliile sotilor pentru a se vedea care din ele ofera conditii mai bune de locuit ... asa ca trebuie sa sperati ca se va termina cu bine.
Pentru a solicita custodia copiilor, sotul va trebui sa introduca o cecere la instanta.
Ori cum si el este plecat din tara, cred ca este mai multa sperietura.
Apoi, dv. puteti face dovada ca va ingrijiti de familie prin trimiterea periodica a unor sume de bani in tara la mama dv. care are grija de copii, deci nici pt. abandon de familie nu puteti fi invinovatita.
Nu aveti decat sa-l lasati sa faca primul pas, dar va sfatuiesc sa pastrati cupoanele de la banca prin care trimiteti banii in tara, unde se vede suma si adresa destinatarului.
Daca sotul nu a facut nici oa ctiune in instanta, nu aveti de ce va teme.
Daca vreti sa va fie incredintate dvs fetele, formulati dvs
o actiune in instanta, solicitati sa va fie incredintate fetele
si sa fie obligat sotul dvs la pensie de intretinere in favoarea
celor doua minore.
Buna ziua va multumesc din suflet dar imi este frica k eu nefiind in tara le va putea lua credeti-ma ma gandesc la educatia lor la tot ce e mai bun ptr fetite iar el sotul meu este in tara in concediu