Buna seara, am o intrebare legata de gratarul in curte si de protectia mediului. Daca unul dintre coproprietari, face frecvent gratare in curtea aflata in indiviziune, cu toate ca detine mai putin de 20% din totalul suprafetei curtii, exista vreo lege care sa interzica acest aspect? Protectia mediului, macar? Mentionez si faptul ca aceasta curte este situata intre alte imobile, majoritatea vile, cu ferestrele exact deasupra.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
in privinta gratarului nu prea vad ce ati putea face.. cine vine sambata sau duminica in inspectie de la mediu cand face vecinul gratar? hai, sa fim seriosi.. ori vi sa pus pata pe respectivul vecin, ori acesta chiar este un nesimtit caruia nu-i pasa deloc de regurile de buna convetuire si buna vecinatate...
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Nu mi s-a pus pata pe vecinul respectiv, el se crede cel putin singur curte. Dar in cazul in care si-a instalat in curtea comuna, o masa, multe scaune, si 2 gratare mobile, care stationeaza in curte de ceva vreme, pe langa furtune si camera de luat vederi, cum se incadreaza si cum se pedepseste?
Si are voie sa stationeze cu invitatii la gratar, in curtea comuna, fara acordul celorlalti 2 coproprietari? Sau aceasta este considerata doar de trecere-acces?
Multumesc anticipat.
Gratar
tescan elena
Buna ziua,
locuiesc intr-un cartier rezidential la parterul unui bloc. Am cumparat apartamentul impreuna cu o gradina de cca 80 de metrii patrati cu latime de ... (vezi toată discuția)