avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... garant credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

garant credit

am lucrt la o firma unde patronul meu a luat un credit bancar pe firma,iar eu lam girat cu patrimoniul actual si viitor.ulterior firma sa vandut patronul a disparut iar eu sant in somaj.creditele la banca nu sau mai platit iar banca mia facut un dosr in instanta fara ma ma instiinteze de unde mi sa pus proprire pe cont avad un cont bancar in care mi se livra alocatia de stat pt copil,alte bunuri imobile nu detin locuiesc intrun ap inchiriat,vreau sa stiu ce mi se pote intampla.patronul unde lucram cred ca a pl di tara si toate au ramas pe mine la banca eu nu pot plati ratele deci la ce sa ma astept.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:11, 19 Iunie 2010
Precizati concret ce fel de act ati incheiat, va rog.
Teoretic, daca acel act este titlu executoriu, puteti fi executat silit.

Pentru executarea silita asupra "alocatiei", puteti formula contestatie la executarea silita, poprirea asupra acesteia nefiind legala.

Daca aveti salariu, s-ar putea pune poprire, pe maxim 1/2 din cuantumul acestuia, daca aveti bunuri mobile, acestea pot fi scoase la vanzare, prin licitatie publica.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca deschid un cont bancar pe numele fiului meu menționând ... DannyDaniela DannyDaniela Daca deschid un cont bancar pe numele fiului meu menționând că are 14 ani și eu am proprie pe salariu îmi poate afecta banii din cont,eu acum nu mai ... (vezi toată discuția)
Executare pentru credit luat inainte de casatorie arianna121212 arianna121212 Buna seara, sotul meu, casatoriti de 5 ani , e executat pt un credit luat inainte de casatorie,pe care l-a girat cu ap lui proprietate tot de dinainte de ... (vezi toată discuția)
Ajutor - riscuri girant credit ipotecar zimbet zimbet buna ma numesc claudia si am girat ap pt sora mea cu mama mea care a decedat ,eu detin 75la suta din ap iar sora cu tata vitreg detin 25 la suta impreuna ,de ... (vezi toată discuția)