avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot sa inchid contul firmei?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot sa inchid contul firmei?

Buna ziua, daca am o societate dar nu ma folosesc deloc de contul bancar, toate tranzactiile se fac cash, este vreo problema daca ma duc sa banca sa inchid contul pentru a nu mai plati administrarea degeaba?

Ma poate acest lucru afecta in relatiile cu statul?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 00:25, 20 Iunie 2010
Puteti sa-l inchideti...=D>.eliminati o cheltuiala in plus,daca nu-l mai folositi pentru nici o plata.
pai la deschiderea firmei nu este obligatoriu sa ai deschis cont la banca?
si pe mine ma intereseaza si l-am intrebat pe contabil si mi-a zis ca nu pot renunta si ma cam deranjaza sa dau 4 euro pe luna aiurea la banca fara sa-mi faca vreo operatiune
O firma in activitate trebuie sa aiba cont bancar. Cautati o alta banca unde comisionul este mai mic.
Nu va obliga nimeni sa aveti cont bancar. Impozitele si taxele pe care le aveti de plata le puteti plati direct la trezoreria de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi bancare dani_rapidistu dani_rapidistu Buna seara, am si eu o nelamurire. Mi s-a pus o poprire pe un cont bancar la BRD. Sunt persoana fizica, pensionara, fara firma sau afaceri, am contul dechis ... (vezi toată discuția)
Trebuie neaparat sa folosesc o unitate bancara ca sa pot colabora pe firma? eu234 eu234 Buna , Pe persoana fizica am o poprire iar pe SRL-d sunt asociat unic , am mers la banca sa imi deschid un cont nou pe firma mi se spune ca il deschid ... (vezi toată discuția)