avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se va prelungi perioada de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se va prelungi perioada de somaj?

Este adevarat ca se va prelungi perioada de somaj cu 4 luni?
Cel mai recent răspuns: dgrsj , utilizator 08:04, 21 Iunie 2010
dgrsj a scris:

Este adevarat ca se va prelungi perioada de somaj cu 4 luni?

Exista un proiect de lege in acest sens .. vedeti aici proiectul de act normativ
www.avocatnet.ro/content/art...
~ Conținut șters la cerere ~
1-Multumesc mult de raspuns.
2-Sper si ma rog la D-zeu in fiecare zi sa se publice in Monitorul Oficial pana la 17 iulie 2010 cand imi expira mie perioada de SOMAJ.................
Doamne-ajuta................
:luck:
daca s-ar adopta proiectul, ar primi cele 4 luni si cei care au intrat in somaj anul trecut si au obtinul din start at. 3 luni in plus la somaj?
Evident.............................dar intrebarea este:"daca se adopta dupa 17 iulie 2010 cand imi expira mie somajul(pe carnetul de somaj),voi putea sa beneficiez si eu?"..............................................:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de lege - prelungirea perioadei de somaj cu 4 luni iosif.kramar iosif.kramar Daca cineva a inteles acest proiect, intrebarea ar fi ; eu sunt acum somer dintr-o banca. se aplica si la mine? Multumesc frumos. Ajutorul de şomaj ar putea ... (vezi toată discuția)
Somaj Andreia12 Andreia12 Buna ziua,daca fetita mea implineste 2 ani in 3 decembrie 2014,cand trebuie sa depun actele pentru somaj? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Ajutor somaj - prelungire? solomcarmendamiela solomcarmendamiela Perioada de somaj se prelungeste cu 4 luni? Daca un absolvent studii superioare care in luna iulie 2010 iese din plata ajutorului de somaj, mai poate primi ... (vezi toată discuția)