avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor somaj - prelungire?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor somaj - prelungire?

Perioada de somaj se prelungeste cu 4 luni? Daca un absolvent studii superioare care in luna iulie 2010 iese din plata ajutorului de somaj, mai poate primi acest ajutor dupa aceasta perioada?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 22 Iunie 2010
solomcarmendamiela a scris:

Perioada de somaj se prelungeste cu 4 luni? Daca un absolvent studii superioare care in luna iulie 2010 iese din plata ajutorului de somaj, mai poate primi acest ajutor dupa aceasta perioada?
Va multumesc

Exista doar un proiect de lege , in acest sens... in cazul adoptarii lui, atunci perioada de somaj se va prelungi cu maxim 4 luni.

Daca priectul este adoptat dupa terminarea perioadei de somaj, persoana respectiva nu va beneficia de aceasta facilitate.
Daca priectul este adoptat inainte de terminarea perioadei de somaj, persoana respectiva va beneficia de aceasta facilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de lege - prelungirea perioadei de somaj cu 4 luni iosif.kramar iosif.kramar Daca cineva a inteles acest proiect, intrebarea ar fi ; eu sunt acum somer dintr-o banca. se aplica si la mine? Multumesc frumos. Ajutorul de şomaj ar putea ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a beneficia la concediu de crestere a copilului daca mama are contract pe o perioada determinata nicusorproca nicusorproca Buna ziua, Am rugamintea daca se poate sa imi spuneti daca sotia mea poate beneficia de concediul de crestere a copilului, ea aflandu-se in situatia ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa facultate. Marius Negut Marius Negut Sotia mea a terminat facultatea anul acesta,a inaintat dosarul pentru somaj.Pe ce perioada se acorda ajutorul de somaj pentru absolventii de studii ... (vezi toată discuția)