avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ

Dupa un paratj incheiat cu o tranzactie, eu am renuntat la un teren care in contractul de vanzare-cumparare are o clauza de intretinere a vanzatorilor, fosta mea sotie este obligata sa respecte incontinuare aceasta clauza? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 19:42, 19 Iunie 2010
Buna ziua !
Da , este obligata .
Aceeasi parere.
Cel care primeste proprietatea bunului imobil, respectiv asupra terenului, ii revine obligatia sa presteze intretinerea.
Obligatia de intretinere este personala si inceteaza
doar atunci cand decedeaza cel fata de care se
presteaza intretinerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract cu clauza de intretinere babysee babysee In cazul in care sotul supravietuitor a incheiat un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere cu cei doi copii ai sai, cum poate fi desfacut acest ... (vezi toată discuția)
Actiune in rezolutiune promovata de mostenitorii creditorului?!? ContSters53919 ContSters53919 [b] Situatia de fapt:[/b] A si B, soti, construiesc un imobil. B divorteaza de A si renunta (printr-un inscris sub semnatura privata) la cota parte din ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare locuinta cu drept de habitatie. Monica H. Monica H. s-a incheiat un contract vanzare cumparare locuinta cu drept de habitatie. cumparatorii nu si respecta obligatia de intrtinere asumata prin contract. ce se ... (vezi toată discuția)