avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical la gravide
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical la gravide

astazi la serviciu am aflat de la patroni ca daca ne luam concediu medical vor veni acasa sa ne verifice intre orele 8-12,14-18.19-20 si daca nu suntem acsa ne desfac contractul de munca dupa noua lege dar ca la gravide ar fi altfel ........eu sunt gravida si as vrea sa stiu care e diferenta
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:09, 26 Iulie 2010
1. Mai cititi, pe acest topic, si celelalte raspunsuri date la aceeasi intrebare.
2. Graviditatea nu este o boala, deci nu va poate verifica acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - vizita la domiciliu cristina_maracineanu22 cristina_maracineanu22 Buna ziua, In ce conditii se aplica (mai este de actualitate ) OUG nr 36/2010 care da dreptul angajatorilor sa verifice la domiciliu un angajat aflat in C ... (vezi toată discuția)
Vizitala domiciliu in timpul concediului medical BMW123 BMW123 Buna seara, Am fost vizitat la domiciliu de niste reprezentanti ai firmei angajatoare(printre care si un medic), pe durata concediului medical. Fara sa se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical-desi salariata nu este bolnava florenta_22 florenta_22 Buna ziua, O salariata este in concediu medical de 4 saptamani si a zis ca va mai avea inca 2 saptamani \\"probabil\\".O colega de-a salariatei ne-a spus ca ... (vezi toată discuția)