avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier judiciar

cum se poate radia din cazier mentiunea efectuarii unei pedepse cu inchisoarea de 2 ani si 8 luni pt infractiunea de vatamare corporala. Se face radierea dupa trecerea unui anumit termen automat sau trebuie ceruta in instanta? daca trebuie cerut in instanta in ce consta o astfel de interventie ? se solicita martori, marturia victimei , etc?
Cel mai recent răspuns: ContSters135817 , utilizator 16:25, 20 Iunie 2010
Reabilitarea persoanei fizice are loc de drept in cazul condamnarii la amenda sau la pedeapsa inchisorii care nu depaseste un an,daca in decurs de 3 ani condamnatul nu a savarsit nicio infractiune.In cazul dvs reabilitarea de drept este inoperanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea silvano_pirvulescu silvano_pirvulescu Buna ziua am si eu o intrebare pentru dvs am suferit o condamnare de 7 ani pentru infractiunea de talharie,in anul 1993.am ispasit condamnarea si in anul ... (vezi toată discuția)
Stergere din cazierul judiciar Florentina_A Florentina_A Daca cineva are in cazier \"condamnat 2 ani inchisoare cu 64-71 cp, pentru art. 208-209 lit i cp, lit c cp, 76 lit c cp, 83 cp\" si au trecut suficienti ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea, dupa noul cod penal valy69 valy69 buna ziua. Se poate invoca prevederile noului cod penal pentru a beneficia de reabilitare ? Concret in speta,condamnare cu inkisoare de 3 ani pentru ... (vezi toată discuția)