avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de odihna

buna.sunt insarcinata in 25 de saptamani.nu ma simt bine si am concediu medical.dar nu stiu daca medicul o sa-mi dea concediu medical pana intru in prenatal.mai am si concediu de odihna.de la munca mi-au zis ca doar dupa 30 de zile dupa expirarea concediului medical imi pot cere concediu de odihna.ce pot face?nu mi-as lasa nici concediul de odihna ca am 12 zile.si anul trecut mi-au ramas 6 zile si nu mi-au dat dar nici nu mi-au platit.ce ma sfatuiti sa fac? multumesc.:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 20 Iunie 2010
Puteti solicita CO ..... nu exista niciun act normativ care sa dispuna acordarea CO dupa expirarea unui termen de 30 de zile de la data ultimei zile de concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna este obligatoriu? olivia28 olivia28 Sunt angajata de 4 ani ca si gestionar,am ramas insarcinata in luna ianuarie 2013,in mai 2013 am intrat in concediu medical pentru sarcina cu risc pana intru ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si prenatal angelica82 angelica82 Buna ziua, Sunt angajata din data de 01-04-2013.Salariul brut este 800 ron respectiv 850 ron de la 01-01-2014.In luna a-12-a din anul 2013 am avut 5 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)