avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... model plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

model plangere contraventionala

am primit o amenda pentru deranjarea linistii publice.daca am semnat si domnii de la jandarmerie au scris in procesul verbal ca "recunosc si regret fapta" mai pot sa fac plangere contraventionala?as dori un model va rog si sa-mi spuneti ce motiv as putea sa invoc.e adevarat ca trebuie sa o depun la jandarmerie?sau la judecatorie?multumesc
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 11:28, 6 Iunie 2007
da o poti contesta in termenul legal, model....ordonanta 2/2001 spune ce trebuie sa contina plangerea obligatoriu...... nu se depune obligatoriu la jandarmerie o poti depune si la judecatorie. motive pe care sa le invoci....citeste atent ordonanta si procesul verbal vezi ce poti folosi in favoarea ta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie... cum? repulse repulse va rog sa ma ajutati ... am luat o amenda pe nedrept spun eu de la jandarmerie pe motiv destul de stupid.... #-o si as vrea sa fac contestatie la judecatorie, ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda jandarmerie mr_v mr_v Ieri seeara cand ma intorceam de la un chef cu inca 3 prieteni am fost amendati de catre jandarmi. Unul dintre ei a injurat jandarmeria, iar noi am incercat ... (vezi toată discuția)
Rugaminte ajutor contestatie pv politie legea 61/1991 only4cata@yahoo.com only4cata@yahoo.com dupa ce am fost divortat cu o adresa data in fals m-am trezit si cu doua procese verbale de amendare de la politie pt. tulburarea linistii publice. daca sunt ... (vezi toată discuția)