avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestatie... cum?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestatie... cum?

va rog sa ma ajutati ... am luat o amenda pe nedrept spun eu de la jandarmerie pe motiv destul de stupid.... #-o si as vrea sa fac contestatie la judecatorie, problema e ca nu stiu sa o intocmesc si as avea nevoie de un model sau cateva informatii utile deoarece nu vreau sa fac un drum degeaba pana acolo, va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 30 Iunie 2008
plangere impotriva procesului verbal de contraventie!?
DOMNULE PRESEDINTE

Subsemnatul , contestator, cu domiciliul in ....................., str. ...................., nr. .., ap. ..
depun prezenta

PLANGERE IMPOTRIVA PROCESULUI-VERBAL DE CONTRAVENTIE
seria .... numarul ............ din data de ......./......./2008, incheiat de .................. din cadrul .I.PJ. .................... prin care s-a stabilit savarsirea contraventiei prevazute de art...... din Legea nr...... si in baza caruia am primit o amenda in valoare de ........
Solicit sa dispuneti anularea procesului-verbal pentru urmatoarele
MOTIVE

In fapt,

Aici trebuie sa relatati ceea ce sa intamplat
.........

In drept
precizati articolele si legile pe care va sustineti plangerea

Pentru ce ati fost sanctionat contraventional ? :-/ ...asa poate ar fi mai usor sa concepem o plangere impotriva acelui proces verbal ... ;)
pai in procesul verbal scrie ca am deranjat linistii locatarilor (sau ceva de genul), ce se intamplase defapt: cautam un prieten si nu mai stiam la ce interfon sa sunam, trecand o masina de jandarmi pe acolo (tinand cont ca era trecut de ora 22 ) au crezut ca sunam aiurea si mi-au dat (doar mie) amenda pe motiv ca as fi sunat aiurea desi le-am explicat ca noi cautam pe cineva dar unde sa ma pot intelege cu cineva al carui cap nu mai are loc pe umeri de muschi, au zis ca am avut noroc ca nu ne-au luat la bataie :-/:((:O
da proces verbal de contraventie .... :(
Contestati procesul-verbal pentru nesavarsirea contraventiei scrise de echipajul de jandarmi ... adica ,ei au invocat dipsozitiile art.2 pct.28 sau 29 din Legea nr.61/1991.
Explicati instantei ca doar ati sunat la interfon, intrucat doreati sa mergeti la un prieten.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum contest un proces verbal de contraventie? moltobene moltobene Buna ziua stimabile(i), la data de 20.12.2011 am primit o amenda din partea Jandarmeriei Brasov in cadrul institutiei Judecatoriei Brasov pentru ca mi-am ... (vezi toată discuția)
Amenda pe partie kosmin90 kosmin90 Va salut . Astazi 14 .02.2016 am mers pe partia de schii cu mai multi prieteni si cu familia.Eu impreuna cu un verisor am preferat sa stam pe o sanie sa mai ... (vezi toată discuția)
Doresc si eu un model pentru a contesta procesul verbal....si ... DoarPala DoarPala Doresc si eu un model pentru a contesta procesul verbal....si nu il gasesc pe google....am sunat la judecatorie si mi sa spus sa caut act contraventional...va ... (vezi toată discuția)