Poate o instanta judecatoreasca prin hotararea ce a luat-o sa-mi modifice cim fara acordul meu?
Altfel spus,daca eu am investit instanta sa constate ca angajatorul mi-a modificat unilateral si ilegal cim ,eu nefiind de acord cu aceasta si refuzand sa semnez orice act in acest sens (si n-am sa o fac niciodata),iar instanta constata cererea mea ca nefondata cum poate arata cim-ul meu mai departe?
Singura posibilitatea de modificare unilaterala a c.i.m. de catre angajator este prevazuta in art.48 C.mun. ... din postarile dvs pe forum, reiese clar ca nu va incadrati in acest articol.
Sa nu vi se para ciudat!!! Dnul Rosu nu este unicul caz in Constanta. Suntem tovarasi de suferinta. Aceeasi instanta desteapta a Tribunalului, formata din dnele CA si TS, m-a judecat X-( si pe mine considerand dupa 6 termene(6 luni) drept legala, concedierea unui lider de sindicat, aflat in timpul celui de-al doilea mandat incredintat de organizatia sindicala. Am facut dovada in dosarul de fond ca exista hotarare judecatoreasca ce atesta calitatea de lider sindical, ca organizatia sindicala si-a exprimat in scris dezacordul fata de demararea procedurii de concediere individuala, iar motivul concedierii nu-mi este imputabil ci se refera la art. 65 CM.
Deci??????
Va mai mirati?
:offtopic: Interventie moderator @ luminita balagiu
Cu o rugaminte vin la dvs ... editati mesajul postat prin stergerea numelor celor doua judecatoare ... puteti doar sa le mentionati doar initialele ...
Va multumesc pentru intelegere.
Desfiintare post
Alex_dy
Buna ziua,
Sunt lider de sindicat, beneficiez de protectia legii sindicatelor care spune ca unui lider de sindicat nu-i poate fi modificat CIM pe timpul cat ... (vezi toată discuția)