avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatia la executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatia la executarea silita

se poate contesta o executare silita inceputa de o firma de recuperare creante , mandatara a unei banci comerciale, in conditiile in care notificarea de incepere a executarii a fost transmisa debitorului la adresa pe care acesta o avea la contractarea creditului in 2004, in conditiile in care incepand cu 2007 s-a prezentat la ghiseele bancii cu cartea de identitate noua pt a-i fi actualizate datele, insa banca nu a operat aceste modificari nici in 2010, iar debitorul a intrat in posesia notificarii la 3 luni dupa emiterea acesteia, cand dosarul deja se afla la executorul judecatoresc.Mentionez de asemenea ca banca nu si-a indeplinit nici una din obligatiile asumate in contract:trasnmiterea extraselor de cont, modificarea dobanzii, trasnmiterea notificari pt cazuri de culpa, instiintarea debitorului privind cedarea ceantei catre alt creditor. Poate fi actionata in justitie banca pentru aceste incalcari ale clauzeloor contractuale? De asemenea banca nu a trimis nici o notificare prealabila, inainte de notificarea de incepere a executarii silite, transmisa de firma de recuperare creante. multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 17:52, 20 Iunie 2010
Puteti formula contestatie la executare si, din ceea ce ati relatat, se pare ca aveti suficiente motive si temeiuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita papati papati Speță: Banca începe executarea silită pentru o sumă de bani neachitat pe un credit de nevoi personale. Ultima plată este efectuată la data de ... (vezi toată discuția)
Pot da banca in judecata? danhof danhof Buna ziua, Nu stiu daca problema mea se incadreaza la acest capitol,dar nu am stiut sa o incadrez in alta parte. Am luat un credit de la o banca in 2005, ... (vezi toată discuția)