avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce act imi trebuie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce act imi trebuie?

stau cu chirie intr-un apartament in bucuresti iar atunci cand m-am mutat, am dat pe langa chiria pe prima luna si o garantie egala cu chiria. atunci cand o sa ma mut, proprietara trebuie sa-mi restituie restul de garantie, dupa ce va plati cheltuielile si parca vad ca nu o sa-mi mai dea nimic deoarece nu am semnat nimic cu ea.
nu am nicio dovada ca i-am dat acea garantie si stiu din auzite ca obisnuieste sa nu mai dea restul de garantie inapoi.
va rog, spuneti-mi cum ar trebui sa fac si cum. exista vreun model de act pe care as putea s-o pun sa-l semneze ca sa am si eu o garantie?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 18:25, 20 Iunie 2010
acel act il faceti cum va vine mai bine..nu e un model anume..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau restul de garantie inapoi! (inchiriere) aprilia aprilia pe scurt, este vb de situatia clasica a unui om care a stat cu chirie (Bucuresti) si nu a mai primit inapoi restul din garantia pe care a dat-o la inceput, ... (vezi toată discuția)
Garantie inchiriere apartament conform contract de inchiriere whiterose09 whiterose09 Am si eu o problema. Am incheiat un contract de inchiriere apartament, standard la agentia imobiliara in care este specificat ca la semnarea contractului s-a ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere whiterose09 whiterose09 Buna ziua, un contract de inchiriere apartament este legal daca nu a fost inregistrat la notar sau la fisc? A fost semnat la o agentie de ... (vezi toată discuția)