pe scurt, este vb de situatia clasica a unui om care a stat cu chirie (Bucuresti) si nu a mai primit inapoi restul din garantia pe care a dat-o la inceput, cand s-a mutat. as dori sa stiu ce solutii imi propuneti pentru a-mi recupera restul de bani pe care proprietarul la care am stat nu vrea sa mi-i mai dea. motivul pe care il invoca este ca l-am anuntat prea traziu ca plec, cu o saptamana inainte si nu a avut timp sa gaseasca pe altcineva. spune ca a pierdut banii aceia din cauza mea. cat am stat acolo, am platit mereu la timp cheltuielile si nu i-am facut nicio problema. acum nu-mi mai raspunde la telefon si face tot posibilul sa nu am cum sa dau de el. nu are cine sa ma ajute sa-mi recuperez banii si el profita de asta. va rog frumos, dati-mi un sfat, o idee. sunt bani munciti de mine, sunt un om corect si nu as putea sa fac asta nimanui, de aceea nici mie nu-mi place sa mi se faca aceasta nedreptate.
angajati un avocat si il dati in judecata, asta se poate face... e de durata, va si poate costa ceva bani, dar e singura solutie, altfel o sa va amane pana va venii ninsoarea
Probleme chirie
beniaminp
Buna ziua! Pana acum am stat in chirie impreuna cu sotia mea, un an. Acum am reusit sa ne mutam in casa noastra. Totusi, cand am plecat, proprietarul a veni si ... (vezi toată discuția)