avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau restul de garantie inapoi! (inchiriere)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau restul de garantie inapoi! (inchiriere)

pe scurt, este vb de situatia clasica a unui om care a stat cu chirie (Bucuresti) si nu a mai primit inapoi restul din garantia pe care a dat-o la inceput, cand s-a mutat. as dori sa stiu ce solutii imi propuneti pentru a-mi recupera restul de bani pe care proprietarul la care am stat nu vrea sa mi-i mai dea. motivul pe care il invoca este ca l-am anuntat prea traziu ca plec, cu o saptamana inainte si nu a avut timp sa gaseasca pe altcineva. spune ca a pierdut banii aceia din cauza mea. cat am stat acolo, am platit mereu la timp cheltuielile si nu i-am facut nicio problema. acum nu-mi mai raspunde la telefon si face tot posibilul sa nu am cum sa dau de el. nu are cine sa ma ajute sa-mi recuperez banii si el profita de asta. va rog frumos, dati-mi un sfat, o idee. sunt bani munciti de mine, sunt un om corect si nu as putea sa fac asta nimanui, de aceea nici mie nu-mi place sa mi se faca aceasta nedreptate.
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
aprilia, utilizator
Cel mai recent răspuns: aprilia , utilizator 15:17, 13 Mai 2010
angajati un avocat si il dati in judecata, asta se poate face... e de durata, va si poate costa ceva bani, dar e singura solutie, altfel o sa va amane pana va venii ninsoarea
multumesc, m-am gandit si la asta dar nu am nicio dovada ca i-am dat banii.
pai el poate sa spuna ca nu i-am dat nicio garantie. e cuvantul meu contra cuvantului lui. nu vad ce ar putea face un avocat.
as vrea sa aflu idei, pareri de la cei care au fost in situatia asta

Alte discuții în legătură

Probleme chirie beniaminp beniaminp Buna ziua! Pana acum am stat in chirie impreuna cu sotia mea, un an. Acum am reusit sa ne mutam in casa noastra. Totusi, cand am plecat, proprietarul a veni si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! garanția pe care am plătit-o la începutul închirierii ... albert7 albert7 Bună ziua! Garanția pe care am plătit-o la începutul închirierii unui imobil a rămas la proprietar din cauza că nu l-am anunțat cu 30 de zile înainte ... (vezi toată discuția)
Plangere fost proprietar 3l3na 3l3na Buna ziua, Problema mea e urmatoarea: La 1 dec am plecat din chiria unde stateam, lasandu-i fostului proprietar o suma de bani drept garantie pentru ... (vezi toată discuția)