avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prenatal, postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prenatal, postnatal

buna ziua, am si eu 3 intrebari:
1. in cazul doamnelor avocat, cine plateste concediul pre sau post natal sau ptr crestere copil?
2. dar daca este vb de cineva care nu e la zi cu plata catre casa de asigurari a avocatilor?
3. daca dupa un timp in care o persoana a fost avocat, se suspenda si incepe sa lucreze cu carte de munca in alta parte, poate intra in concediu pre natal platit inainte de a implini 12 luni la (noul) angajator? mai primeste indemnizatie? se tine cont si de veniturile anterioare din avocatura?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:01, 20 Iunie 2010
1.Casa de asigurari a avocatilor
2. Asta aflati de acolo
3.Sigur ca se au in vedere si acele venituri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil nutzzu nutzzu Buna ziua.As dori sa stiu daca in cazul unei mamici din MAI care beneficiaza de indemnizatie de crestere copil de 85% este legal sa i se retina contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul de cresterea copilului? Nicole09 Nicole09 Buna ziua, O lamurire, va rog. O femeie este platita de angajator si acesta isi recupereaza banii sau de casa de asigurari? Cum primeste acesti bani? Va ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal Florina87 Florina87 Buna ziua! As vrea sa stiu care imi va fi valoarea concediului maternal daca am ca si baza de calcul pe ultimele 6 luni lucrate 5850 lei. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)