avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... extindere pe teren inchiriat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

extindere pe teren inchiriat

Buna seara,
am cumparat o casa in baza legii 112/95 de la firma APOLODOR.S.A .In momentul cumpararii casei terenul nu a putut fi cumparat si se plateste firmei chirie pe teren.Intrebarea mea este daca pot extinde casa cu inca o camera.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Extindere pe teren inchiriat loredanana loredanana Buna ziua,va rog din suflet sa ma ajutati ... am cumparat o casa in baza legii 112/95 de la firma APOLODOR.S.A .In momentul cumpararii casei terenul nu a ... (vezi toată discuția)
Constructie teren inchiriat loredanana loredanana Buna ziua,va rog din suflet sa ma ajutati... am cumparat o casa in baza legii 112/95 de la firma APOLODOR.S.A (fostul ICRAL).In momentul cumpararii casei ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa cumpar si dependintele imobilului nationalizat pe care l-am cumparat? pelmus pelmus Buna ziua.Am cumparat o casa nationalizata in urma cu aproape 4 ani:2 camere si bucatarie.Aceasta fiind intr-o curte comuna.Problema este ca nu mi s-au trecut ... (vezi toată discuția)