avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... extindere pe teren inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

extindere pe teren inchiriat

Buna ziua,va rog din suflet sa ma ajutati ...
am cumparat o casa in baza legii 112/95 de la firma APOLODOR.S.A .In momentul cumpararii casei terenul nu a putut fi cumparat si se plateste firmei chirie pe teren.Intrebarea mea este daca pot extinde casa cu inca o camera.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Extindere pe teren inchiriat loredanana loredanana Buna seara, am cumparat o casa in baza legii 112/95 de la firma APOLODOR.S.A .In momentul cumpararii casei terenul nu a putut fi cumparat si se plateste ... (vezi toată discuția)
Constructie teren inchiriat loredanana loredanana Buna ziua,va rog din suflet sa ma ajutati... am cumparat o casa in baza legii 112/95 de la firma APOLODOR.S.A (fostul ICRAL).In momentul cumpararii casei ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa cumpar si dependintele imobilului nationalizat pe care l-am cumparat? pelmus pelmus Buna ziua.Am cumparat o casa nationalizata in urma cu aproape 4 ani:2 camere si bucatarie.Aceasta fiind intr-o curte comuna.Problema este ca nu mi s-au trecut ... (vezi toată discuția)