avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum procedez sa cumpar si dependintele imobilului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum procedez sa cumpar si dependintele imobilului nationalizat pe care l-am cumparat?

Buna ziua.Am cumparat o casa nationalizata in urma cu aproape 4 ani:2 camere si bucatarie.Aceasta fiind intr-o curte comuna.Problema este ca nu mi s-au trecut si dependintele,pe care asi dori sa le cumpar acum.Este legal cum s-a procedat?Nu era normal sa -mi treaca si dependintele(contra cost)?Cum asi putea sa procedez pt.a le cumpara?Mentionez ,de asemenea .ca mi s-a acordat si mai putin teren din aceasta cauza.Casa a fost cumparata pe Legea 112.Ma simt discriminata,deoarece vecinului meu ,la momentul cumpararii casei sale i s-au trecut dependintele,astfel i s-a atribuit si mai mult teren decat mie.(Nu suntem iesiti inca din indiviziune nici eu si nici vecinul).Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2011
pelmus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:38, 19 Mai 2011
Sugestia mea este sa cereti tot in temeiul respectivei legi, cumpararea dependintelor daca mai ales le folositi si eventual paltiti impozitul pe ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune officemvp officemvp buna seara . as dori sa-mi spuneti daca este posibil sa iesi din indiviziune cu alte persoane care sunt tiulari de un drept de folosinta in cote parti dintr-o ... (vezi toată discuția)
Curte in indiviziune - casa nationalizata ari3l ari3l Buna ziua, Detin o casa nationalizata. Initial a fost o singura casa, dar care ulterior care este impartita intre 3 familii (eu inclusiv). Fiecare familie ... (vezi toată discuția)
Constructie temporara pe teren in indiviziune lovely_black_mamba lovely_black_mamba Buna, Am cumparat un apartament intr-o casa veche (casa nationalizata) si unul dintre proprietari este de fapt Consiliul Local. La un moment dat locuinta a ... (vezi toată discuția)