avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie teren inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie teren inchiriat

Buna ziua,va rog din suflet sa ma ajutati...
am cumparat o casa in baza legii 112/95 de la firma APOLODOR.S.A (fostul ICRAL).In momentul cumpararii casei terenul nu a putut fi cumparat si se plateste firmei chirie pe teren pe perioada nedeterminata(primaria nu are in vanzare acest teren).Intrebarea mea este daca pot extinde casa cu inca o camera sau cum pot cumpara acest teren.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: loredanana , utilizator 15:46, 28 Iunie 2010
Se poate solicita la AFI concesionarea terenului necesar extinderii. Concesionarea se face cf. Hotaririi 211 din 11/27/1997 pe 49 de ani. Restul curtii, pe care nu se construieste, nu se poate concesiona.
Va multumesc pentru raspuns!
247 parca zicea ceva de superficie..si autentica...
terenul de sub casa e al dvs???
Da , terenul de sub casa este cumparat odata cu casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren casa nationalizata misha1 misha1 Buna seara! In luna august s-a vehiculat ideea ca guvernul a pregătit un proiect de lege care stabileşte că proprietarii de case naţionalizate care au ... (vezi toată discuția)
Legea 112 manuela varsta manuela varsta Daca am cumparat o casa (in rate pe o periada de 10 ani)cu legea 112 dupa terminarea ratelor sau daca achit valoarea ramasa (adica 5 ani),intru automat in ... (vezi toată discuția)
Extindere pe teren inchiriat loredanana loredanana Buna ziua,va rog din suflet sa ma ajutati ... am cumparat o casa in baza legii 112/95 de la firma APOLODOR.S.A .In momentul cumpararii casei terenul nu a ... (vezi toată discuția)