avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare antecontract

Daca in antecontractul de v-c este mentionat ca "diferenta pana la pretul vanzarii se va achita la incheierea contractului de v-c in forma autentica in termen de 10 zile de la data semnarii prezentului antecontract.
.......
In cazul in care contractul de v-c nu se va incheia la termnul stabilit din motive imputabile promitent-cumparatorului acesta va pierde valoarea avansului achitat."

iar persoana respectiva nu a mai dat nici un semn de 3 saptamani eu ce pot considera? Ca nu il mai intereseaza, ca e nul antecontractul(era de mana fara notar fara nimic), caut alti cumaparatori? Ce sa inteleg din punct de vedere legal ce se intampla? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lilicrin , utilizator 10:06, 21 Iunie 2010
nefiind incheiat in forma ceruta de lege si neavind inserat in cuprinsul sau un pact comisoriu, faceti notificarea de care v-am vorbit. rezolutiunea sau rezilierea antecontractului nu cred ca va avantajeaza... cel putin nu financiar...
sa fiu sincera as vrea sa scap de acest antecontract de v-c, bineinteles si sa ii achit banii dati pentru ca am primit oferte mai bune =D>. Cum pot scapa de acesta sau daca nu este incheiat la notar antecontractul ci doar intre 2 persoane nu are valabilitate? Pot face ceva mai ales dat fiind faptul ca el nu a respectat ingur clauza inclusa de el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea antecontract vanzare-cumparare de catre promitent cumparator jhonmer jhonmer Este vorba despre un apartament. S-a facut un antecontract in 12.02 2009 intre parti in care s-a dat o arvuna de 1000 de euro si urma ca in data de 10.04 2009 ... (vezi toată discuția)
Categorie clauza lilyanne lilyanne s-a semnat un antecontract de v-c ce continea o clauza : \\"obliga la incheierea contractului de vanzare-cumparare in forma autentica, in termen de 10 zile ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune sau reziliere TYLER TYLER Buna ziua, tuturor! Ma confrunt cu o situatie: inscrierea intr-un antecontract de vanzare cumparare a unui bun imobil a unor clauze contractuale. Cunoscand ... (vezi toată discuția)