avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Subiect: cumparare atv cetatean roman cu domiciliu in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Subiect: cumparare atv cetatean roman cu domiciliu in strainatate

Sint cetatean roman cu domiciliu un strainatate. Posed pasaport (temporar) romanesc de cetatean roman cu domiciliu in strainatate si CNP.Nu am carte de identitate.
Posed permis de conducere cat B valabil(permis international recunoscut in UE),eliberat in tara in care am domiciliu .
In aceste conditii:
1. pot achizitiona de la persoana particulara ATV sau ATV+ REMORCA .
2. le pot inmatricula/inscrie pe numele meu ?
3. pot face asigurare casco pe numele meu ?
3. pot conduce acest ATV pe drumurile publice romanesti cu permisul ce-l am ?
cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:57, 1 Iulie 2010
da, dar trebuie sa fiti luat de cineva in spatiu, sa aveti si in romania domiciliu altfel nu se poate
o data ce ati renuntat la domiciliul romanesc, puteti inmatricula vehicule doar in tara in care aveti domiciliul.

daca nu, inmatriculati pe numele altcuiva si conduceti cu procura.
Fara domiciliu in Romania nu puteti inmatricula nimic. Oviza de flotant temporara si inmatricularea ATV-ului pe numele persoanei care va ofera domiciliul flotant si cu o procura notariala din partea acestuia va puteti rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport raduaw raduaw daca numai am buletin de romania si doar pasaport cu domiciliul in germania (temporar valabil 1 an zile) pot sa inmatriculez o masina cumparata din Germania si ... (vezi toată discuția)
Cumparare /inscriere automobil pe nume cetatean roman cu carte de identitate provizorie sami1 sami1 buna ziua , sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate(nu in UE ) . posed CARTE DE IDENTITATE PROVIZORIE (valabila ) si locuinta pe numele meu in ... (vezi toată discuția)
Cumparare salupa cetatean roman cu domiciliul in strainatate sandidu sandidu Sint cetatean roman cu domiciliu un strainatate. Posed pasaport romanesc de cetatean roman cu domiciliu in strainatate . Nu am carte de identitate am insa ... (vezi toată discuția)