avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cumparare /inscriere automobil pe nume cetatean ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cumparare /inscriere automobil pe nume cetatean roman cu carte de identitate provizorie

buna ziua ,
sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate(nu in UE ) .
posed CARTE DE IDENTITATE PROVIZORIE (valabila ) si locuinta pe numele meu in romania.
posed permis de conducere valabil in tara de domiciliu (nu UE ) si nu posed permis de conducere romanesc .
intrebarea mea e : AM DREPTUL SA ACHIZITIONEZ,SA INSCRIU IN CIRCULATIE PE NUMELE MEU SI SA CIRCUL PE DRUMURILE PUBLICE IN RO A UNUI AUTOMOBIL ( evident corespunzator categoriei permisului ce-l posed in strainatate ) ???.
daca nu am dreptul sa circul ,,am TOTUSI DREPTUL SA CUMPAR SI SA INSCRIU IN CIRCULATIE PE NUMELE MEU AUTOMOBIL IN ROMANIA ??
cu multumiri si o saptamina placuta
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:27, 20 Septembrie 2010
aveti dreptul sa cumparati si sa inscrieti auto in ro.
in legatura cu permisul [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: cumparare atv cetatean roman cu domiciliu in strainatate sandidu sandidu Sint cetatean roman cu domiciliu un strainatate. Posed pasaport (temporar) romanesc de cetatean roman cu domiciliu in strainatate si CNP.Nu am carte de ... (vezi toată discuția)
Circulatie in ue cu dovada de circulatie sile_do sile_do as dori si eu o informatie.pot circula cu dovada de circulatie in tari UE si non-UE?Dovada este prelungita in fiecare luna.permisul este retinut pana la ... (vezi toată discuția)
Iesire cu masina din tara Miha111 Miha111 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la urmatoarea situatie: urmeaza sa calatoresc in Grecia (pentru o perioada de 0 saptamana) cu ... (vezi toată discuția)