daca numai am buletin de romania si doar pasaport cu domiciliul in germania (temporar valabil 1 an zile) pot sa inmatriculez o masina cumparata din Germania si apoi sa o aduc in Romania, sa o inmatriculez definitiv. As putea cu pasaportul in care se specifica ca nu am domiciliul in Ro ci in Ger am voie?
In certificatul de inmatriculare la adresa ce se va consemna ?
Nu cred ca poate fi legala o astfel de inmatriculare.
Dar de ce nu faceti acest lucru in Germania ?
La prim vedere aceasta pozitie a dvs. poate trezi suspiciuni
Daca nu mai ai buletinul nu mai poti inmatricula masini in Romania. Dar poti sa o inmatriculezi pe numele altcuiva care are buletin romanesc si sa o conduci cu procura.
da,sunt cetatean roman doar ca am fost nevoit sa renunt la buletin pt serviciul de aici ca sa-mi iasa actele mai repede deoarece trebuia sa am domiciliul in Germania
am aflat ca daca cer sa m-i se redea buletinul trebuie sa ma duc aici la primarie (GER) sa renunt la AMELDUNG (la foaie in care se scrie ca am domiciliul aici) apoi in Ro trebuie sa mai platesc ceva taxe,dar nu pot sa fac asta deoarece eu ma intorc in tara doar pentru cateva saptamani de aceea doream sa-mi inregistrez masina cu numere de Romania, nu as putea renunta la buletin apoi sa-mi fac iar domiciliul in Ger ca dureaza prea mult timp.Aici taxele sunt mai mari la asigurare si nu am de gand sa raman definitiv de aceea mult mai mult mi-as dori sa o inregistrez in RO. Ma gandeam ca ar fi normal sa pot doar acel pasaport imi da dovada ca sunt cetatean roman doar ca am domiciliul in alta tara nu as putea o procura undeva sa fac cum ca am domiciliul si in Romania sau sa dau o adresa alternativa de acolo unde am locuit desi sunt plecat in Germania doar pt lucru.
Alte discuții în legătură
Inmatriculare
raduaw
Daca numai am buletin de Romania,doar pasaport cu domiciliul in Germania,sa cumpar o masina si sa o inmatriculez in Ro,am inteles ca nu se poate dar daca as ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin
raduaw
Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)