avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pasaport
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pasaport

daca numai am buletin de romania si doar pasaport cu domiciliul in germania (temporar valabil 1 an zile) pot sa inmatriculez o masina cumparata din Germania si apoi sa o aduc in Romania, sa o inmatriculez definitiv. As putea cu pasaportul in care se specifica ca nu am domiciliul in Ro ci in Ger am voie?
Cel mai recent răspuns: raduaw , utilizator 23:24, 11 Octombrie 2010
Legea prevede ca o persoana poate avea un singur domiciliu si mai multe resedinte. Atata timp cat aveti domiciliul in Germania, din Ro nu veti putea obtine decat dovada unei resedinte. Din pacate, in conditiile actuale nu puteti inmatricula pe numele dvs in Ro acea masina.
multumesc frumos pentru lamuriri.Dar totusi sunt cetatean roman,de ce nu as putea?Stau aici in Ger,doar in interes de serviciu care imi cere acest domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare raduaw raduaw Daca numai am buletin de Romania,doar pasaport cu domiciliul in Germania,sa cumpar o masina si sa o inmatriculez in Ro,am inteles ca nu se poate dar daca as ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)
Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)