Daca numai am buletin de Romania,doar pasaport cu domiciliul in Germania,sa cumpar o masina si sa o inmatriculez in Ro,am inteles ca nu se poate dar daca as cumpara una inmatriculata gata in Ro,as putea sa o trec pe numele meu desi eu am doar acel pasaport cu domiciliul in Germania?Multumesc.
Nu puteti inmatricula autoturismul in nici un mod daca nu detineti buletin .Buletinul va este necesar si la Primarie pentru a va lua in evidenta cu plata impozitului si la Politie.
Dar sunt cetatean roman nu am dubla cetatenie,doar ca pentru a-mi dovedi domiciliul in Germania aveam nevoie de pasaport si cei de acolo mi-au retinut buletinul,pentru a-l redobandi ar trebuii sa renunt la domiciliul din Ger,foaie de la primarie apoi in tara sa revin si sa mi-l restituie daca tin minte trebuie sa platesc si niste taxe.Daca am si resedinta in Ro cu o procura ori ceva pt a dovedi asta nici asa nu se poate?
Pt a inmatricula un autoturism in Romania, conditia de baza este sa depuneti la dosar urmatoarele documente:-
- carte de identitate autoturism(copie si original)
- fisa de inmatriculare vizata la Primaria unde sunteti arondat(cu stampila ca sunteti luat in evidenta pt plata impozitului- si aici este obligatoriu sa prezentati buletinul)
-cerficatul de inmatriculare
- cerficat de autenticitate
-fisa fiscala de la Primarie
-buletinul (copie si original) etc.
Fara aceste documente sunteti in imposibilitatea de a inmatricula autoturismul.
Pasaport/buletin
raduaw
Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)
Pasaport
raduaw
daca numai am buletin de romania si doar pasaport cu domiciliul in germania (temporar valabil 1 an zile) pot sa inmatriculez o masina cumparata din Germania si ... (vezi toată discuția)