avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cadrul legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cadrul legal

in ce conditii am acces la dosarul penal care se afla inca la politie,in situatia in care sunt chemata la politie pentru luarea la cunostinta a celor 3 expertize(una a noastra ,una a politiei si cealalta a apararii).Imi puteti cadrul legal care imi da acest drept.
Cel mai recent răspuns: elena.popa , utilizator 12:24, 21 Iunie 2010
dispozitiile codului de procedura penala..
Ce calitate aveti in acest dosar? oferiti mai multe detalii.
Posibil sa fie vorba despre art. 250 C. pr. pen, prezentarea materialului de urmarire penala, moment la care inculpatul ia cunostinta de continutul dosarului.
sunt mama baiatului decedat intr-un accident de circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre procedura penala haralambie06 haralambie06 1) as dori sa stiu si eu daca un procuror se sesizeaza ca urmare a sesizarii facute printr-un denunt (deci o persoana straina de cauza) atunci ea trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Termen luare la cunostinta expertiza auto la politie GCC GCC Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns si va multumesc anticipat! Sunt citata la politie in calitate de parte civila intr-un dosar de urmarire penala ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat George2395 George2395 Buna ziua, pe data de 5.11.2017, am fost depistat de catre politie conducand cu permisul suspendat, dupa 2 ani ..am primit urmatoarea sentinta.Solutia pe ... (vezi toată discuția)