avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa Radio TV
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa Radio TV

Am o intrebare. Daca la sediul societatii nu functioneaza nici radio nici TV, fiind mai mult ambulanti, adica, sediul este la tara iar desfasuram activitatea prin municipiu, cum as putea renunta la ea?!
Cel mai recent răspuns: luci_jsv , utilizator 11:30, 21 Iunie 2010
nu se poate renunta.. e la fel ca TVA ul, nu aveti cum scapa de ea decat prin incetarea activitatii
Oricum n-am platit, primind multe adrese, dar iam anuntat ca-i dau in judecata, neutilizand aceste mijloace de informatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie furnizor de energie electrica LuminitaT LuminitaT Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.Problema mea a inceput cand, in calitate de persoana juridica, am incheiat cu Enel un contract de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio mititza mititza Buna ziua! LA MULTI ANI! Recent am primit un telefon de la SRTV ca sunt restant din 2007 cu suma de cca. 360 lei la taxa radio. Pana acum nu am primit nimic ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pentru sc gabita.73 gabita.73 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Am primit din partea Radio Iasi o notificare prin care sunt anuntata ca trebuie sa platesc acea taxa radio-tv conform HG ... (vezi toată discuția)