avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... executor judecatoresc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

executor judecatoresc

Am castigat un proces care implica drepturi banesti, firma nu vrea sa mi le achite. Apelez la un executor judecatoresc, cheltuielile vor fi platite de mine si le decontez de la firma sau vor fi suportate in intregime de mine?
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 15:37, 21 Iunie 2010
firma care datoreaza o sa achite si factura la executorul judecatoresc:D
Toate cheltuielile le puteţi recupera prin executor, şi cele rezultate din judecată precum şi cele de executare. Problema este ca debitorul să aibă bunuri.
Si executorul sa fie de buna credinta, va poate amagi la un moment dat cu un raport ca a incercat sa recupereze dar n-a avut ce si atunci dvs. ramaneti cu onorariu platit si cu drepturile nerecuperate dar poate aveti sanse, nu vreau sa va descurajez dar se intampla si astfel de cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la executorii judecatoresti Marin Sorin Marin Sorin Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema cu un executor judecatoresc. In luna iulie 2011 instanta in urma unui partaj a decis ca eu sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti AndiL AndiL Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca data la mijlocul lunii iulie pentru recuperarea unor drepturi banesti de la un fost angajator. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc cristina/BZ cristina/BZ Am o hotarere judecatoreasca executorie de drept, definitiva si irevocabila in cadrul unui litigiu de munca care obliga firma cu care am fost in litigiu sa-mi ... (vezi toată discuția)