avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu compensator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu compensator

Buna ziua,

Eu am fost concediata pe data de 19 mai 2010 prin restructurarea postului iar pe data de 16 iunie s-a incheiat preavizul de 20 zile lucratoare. In urma concedierii am obtinut un salariu compensator care mi se va vira in cont la lichidare, aceasta fiind pe data de 10 iulie. Am aflat ca salariile compensatorii vor fi imozitate si as vrea sa stiu daca legea se va aplica pentru angajatii disponibilizati incepand cu 1 iulie sau pentru toate platile compensatorii efectuate dupa data de 1 iulie indiferent daca angajatul a fost concediat inainte de 1 iulie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 21 Iunie 2010
Salariile compensatorii acordate pentru concedierile individuale se impozitau si inainte ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditonal micsorare salariu vs preaviz ionescu.maurelia ionescu.maurelia Pot primi in acelasi timp (pentru a semna) act aditional prin care mi se micsoreaza salariul si preavizul pentru disponibilizare? (vezi toată discuția)
Firma in insolventa este obligata? bogdan85 bogdan85 o firma a intrat in insolventa in iunie anul curent.In caz ca doreste sa ma concedieze sau imi restructureze postul sunt obligati sa imi dea minim 1 salariu ... (vezi toată discuția)
Restructurare post pana sa intru in ccc florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea:in mai 2009 am ramas insarcinata,am anuntat angajatorul in scris cu o adresa si cu act de la medicul specialist.In ... (vezi toată discuția)