avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale model de contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model de contract

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: firma la care lucrez vrea sa incheie un contract cu o alta firma prin care se obliga sa ii gaseasca clienti pentru vanzarea bunurilor (ex. lemne de foc) in schimbul unei sume de bani. Ce tip de contract trebuie sa inchei? Puteti sa imi dati un model? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena claudia ianasi , utilizator 14:00, 21 Iunie 2010
Puteti sa incheiati un contract de comision. Pentru fiecare client sau pentru fiecare unitate de produs (ex. metru cub de lemne) firma care aduce un cumparator primeste un anumit comision.
Va pot trimite si un model de astfel de contract dar pe adresa de e-mail deoarece este vorba de un fisier mai mare.
Va rog sa imi trimiteti modelul pe adresa : claudia.ianasi@quasit.net sau pe : e_ianasi@yahoo.com Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2010
elena claudia ianasi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intre s.c. si pers. fizica neautorizata CorinaP85 CorinaP85 Buna ziua M-ar interesa sa stiu ce contract (exceptie contract individual de munca), se poate incheia intre o firma si o persoana fizica neautorizata. Se ... (vezi toată discuția)
Intermediar intre un site (comenzi) din strainatate si clienti din romania lori_ultras lori_ultras Buna seara , sper sa pot fi cat mai explicit ... multe persoane intermediaza comenzi intre persoane din romania si anumite site-uri din afara gen ebay , ... (vezi toată discuția)
Model nir in exel neplatitor tva bakugan bakugan Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un excel cadru NIR pentru neplatitor TVA cu adaos comercial.Multumiri (vezi toată discuția)