avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract intre S.C. si Pers. Fizica neautorizata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract intre S.C. si Pers. Fizica neautorizata

Buna ziua
M-ar interesa sa stiu ce contract (exceptie contract individual de munca), se poate incheia intre o firma si o persoana fizica neautorizata. Se poate incheia contract de comision, de prestari servicii, de colaborare?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CorinaP85 , utilizator 15:49, 26 Noiembrie 2009
Se poate incheia un contract de mandat comercial cu conditia ca persoana fizica sa se inregistreze la administratia financiara unde primeste un cod fiscal.
Multumesc frumos.
As mai avea o rugaminte: ati putea sa-mi dati un model de contract de mandat comercial? Daca se poate sa mi-l trimiteti pe adresa de mail : corinap_85@yahoo.com
Multumesc inca odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata legala a comisionului oachioachi oachioachi Va rog sa ma ajutati cu un sfat. O persoana presteaza anumite servicii pentru care primeste un comision. Pentru a avea un contract legal si a se inregistra ... (vezi toată discuția)
Contract comision-casa de macat? cola cola persoana fizica neautorizata incheie contract de comision cu SA pentru vanzarea de butelii . Nu se utilizeaza casa de marcat desi se vinde catre populatie . ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pentru activitati sporadice sau de maxim 2 ore zi mitdan67 mitdan67 am o intrprindere individuala cu activitate de comert si mai exact telefoane mobile . calculatoare si accesorii pentru acestea. Pentru a asigura garantia la ... (vezi toată discuția)