avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata contract de furnizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata contract de furnizare

Buna ziua
Lucrez la o institutie publica. Am incheiat un contract de furnizare cu un operator economic in urma unei proceduri de cerere de oferte.Operatorul nu a reusit sa livreze marfa datorita unor justificari pertinente si am promisiunea ca o va livra in 15 zile. Termenul limita prevazut in contract este 25.06. Cum pot modifica contractul astfel incat operatorul sa-mi aduca marfa in cele 15 zile promise dar eu sa o platesc acum , in avans pentru ca acum avem bani in buget.

Alte discuții în legătură

Retur marfa furnizor pentru nereguli radulucian 22 radulucian 22 Buna seara colegi! Voiam sa va cer sfatul intr-un caz referitor la comert. Am pimit de la un furnizor marfuri anul acesta la inceput. Din pacate marfa a ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad functionar. refuzul de a pune in practica rezultatul exemenului de promovare in gradul profesional. giv giv Sunt fuctionar public. In luna ianuarie anul curent am sustinut examen in cadrul unei directii de finante pentru avansarea in gradul profesional. Examenul a ... (vezi toată discuția)
Abonament perceput in avans de operatorii de cablu tv betinal betinal Buna ziua, Ma confrunt cu o problema la facturile la serviciile RCS-RDS, in ceea ce priveste facturarea abonamentului si a traficului. Imi poate spune ... (vezi toată discuția)