buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un sfat am avut un proces pe rol instanta a deliberat in favoarea mea dar persoana cu care mam judecat tot face recurs cu toate ca nu castiga intrebarea mea este de cate ori se poate face recurs si ce sa fac ca persoana respectiva sa nu mai poata face recurs dupa cate recursuri instanta se pronunta definitiv si irevocabil multumesc
Probabil ca prima oara a formulat apel si abia dupa pronuntarea deciziei in apel , partea adversa a facut recurs. Dupa pronuntarea asupra recursului, decizia este definitiva si irevocabila. Recurs se poate face o singura data.
av.M.Hornea
1.Hotarirea instantei de recurs este irevocabila .Instanta de recurs poate insa dispune in anumite situatii si casarea hotaririi anterioare si trimiterea cauzei in rejudecare cind procedura se reia.
2.Chiar si impotriva unei hotariri irevocabile de poate uza de cai de atac, respectiv contestatia in anulare sau revizuirea, insa in cazuri limitativ prevazute de lege.
3. Probabil ca adversarul Dv. a utilizat caile de atac mai sus aratate ori, asa cum s-a aratat in mesajul anterior, acesta a utilizat si calea de atac devolutiva a apelului.