avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Anumite bunuri au fost cumparate inainte de casatorie precum,masina de spalat,frigider,televizor,etc.,acestea la procesul de divortse inpart cu sotul?Am si acte doveditoare precum au fost cumparate inainte de casatorie.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:22, 21 Iunie 2010
Daca bunurile au fost dobandite inainte de casatorie au regim de bunuri proprii si nu fac parte din masa de bunuri comune.
av.M.Hornea
daca aveti dovezi,sunt bunuri proprii care nu se introduc la masa partajabila
Nu, intrucat fac parte din categoria bunurilor proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita stroiescu stroiescu ce se intampla daca nu am nimic pe numele meu dar in urma cu un an mam casatorit si sotia mea are dobandite inaintea casatoriei niste bunuri casnice ,frigider ... (vezi toată discuția)
Bunuri inainte de casatorie vladut1 vladut1 Buna ziua! Spuneti-mi va rog bunurile inainte de casatorie se impart in cazul unui divort in cazul in care nu sa facut contract prenuptial? (vezi toată discuția)
Buna ziua.as vrea sa stiu daca in cazul divortului dupa o casnicie ... andrei nou andrei nou buna ziua.as vrea sa stiu daca in cazul divortului dupa o casnicie de 20 de ani,am dreptul la jumatate din apartamentul care a fost cumparat de partener ... (vezi toată discuția)