avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

ce se intampla daca nu am nimic pe numele meu dar in urma cu un an mam casatorit si sotia mea are dobandite inaintea casatoriei niste bunuri casnice ,frigider , masina de spalat, televizor etc
Cel mai recent răspuns: Claudiu Daniel Hentea , Mediator 11:05, 19 Iunie 2014
daca dovediti ca sunt proprietatea sotiei si modul de dobandire, iar sotia nu face parte din executarea silita, nu se intampla nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort raluca77 raluca77 Anumite bunuri au fost cumparate inainte de casatorie precum,masina de spalat,frigider,televizor,etc.,acestea la procesul de divortse inpart cu sotul?Am si ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa 11 luni de casnicie fara bunuri dobandite... marinicad2002 marinicad2002 Dupa 11 luni de casnicie, sotia isi parasseste sotul si domiciliul, aparent fara motiv si pleaca la parinti, luand cu ea si fetita lor de 11 luni. Ulterior a ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie Catalin T Catalin T Buna ziua, Prin anul 2007-2008 sotia mea a contractat un credit de tip \"doar cu buletinul\" pentru a achizitiona 2 telefoane mobile. La acea vreme nu era ... (vezi toată discuția)