buna ziua,
deoarece sunt de mai multe luni in divort cu sotul meu, acesta ne mai contribuind cu nimic la cresterea si intretinerea celor doi copii ai nostri, nu am mai putut plati ratele la banca pentru creditul pe care l-am luat acum 3 ani si sunt sunata zilnic de banca si amenintata cu rezilierea contractului de credit .impreuna cu sotul meu avem doua credite luate de la aceeasi banca, unde suntem unul coplatitor la creditul celuilalt.el si-a platit ratele la creditul lui, eu ramanand in urma.am vreo solutie in acest sens pentru a nu mi se rezilia contractul ? multumesc !
mergeti la banca si incercati reesalonarea ratelor sau o refinantare.
deocamdata, raspundeti amandoi pt fiecare din credite. nu inteleg de l-a platit numai pe al lui, ca raspunde si pt celalalt
asa ma gandeam sa fac, reesalonarea. cred ca este singura solutie. momentan sunt in cic si cu acesti bani nu pot face fata cheltuielilor celor doi copii si platii facturilor, intretinerii ( unde si acolo suntem datori ), mancare si altele.nu plateste rata mea pentru ca nu doreste, de altfel cum am scris si mai sus nu doreste sa contribuie cu absolut nimic la tot ceea ce inseamna facturi , intretinere si restul.banca ma amentinta ca ma da in judecata pentru recuperarea totala a sumei si plata cheltuielilor de judecata.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
jucarie
am avut doua credite ;unul de nevoi personale si unul cu ipoteca.
Am ajuns in inposibilitate de plata,dupa care a urmat executarea apartamentului pentru care ... (vezi toată discuția)