avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

am avut doua credite ;unul de nevoi personale si unul cu ipoteca.
Am ajuns in inposibilitate de plata,dupa care a urmat executarea apartamentului pentru care am facut cele doua credite.Dupa vanzarea la licitatie mai am de platit o suma bani pentru care exista poprire pe salariu,pentru mine,coplatitor si girant.Vreau sa stiu daca exista o solutie pentru o refinantare,reesalonare.....sau oricum s-ar numi pentru ca am ajuns in imposibilitatea de a mai trai avand si copil minor de intretinut.
AJUTOR ,VREAU UN SFAT
Ultima modificare: Luni, 18 August 2014
jucarie, utilizator
Cel mai recent răspuns: jucarie , utilizator 20:02, 22 August 2014
jucarie a scris:
Vreau sa stiu daca exista o solutie pentru o refinantare,reesalonare.....sau oricum s-ar numi

Exista aceasta solutie teoretic in masura in care gasiti un creditor (banca, ifn, persoana fizica, etc), practic nu cred ca se va incumeta vreo banca sa va refinanteze.
Nu se poate vorbi despre refinantare pt ca dvs nu mai aveti un credit in derulare ci o datorie scadenta si executtat silit, creditorul pretinzand plata intregii sume.

Doar o intelegere cu creditorul v-ar putea ajuta, dar nu vad cum ar fi posibila in conditiile in care va doriti sa platiti o suma mai mica decat cei 1/3 care vi se opresc prin poprire.
ma gandesc la posibilitate cumularii celor doua dosare de executare pentru a fi poprirea numai de 1/3 ,pentru ca am 1/2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Credit restant inregistrat la biroul de credit ranedo ranedo Buna ziua Am apelat la o banca,in vederea contractarii unui credit de nevoi personale,in Euro.Odata cu criza,am inceput sa nu pot platii constant si am ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar-imposibilitate plata florinrr florinrr buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu ... (vezi toată discuția)