avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o alta firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o alta firma

daca patronul la care lucrez si-a facut o alta firma si pe cea actuala vrea sa o lichideze eu sunt obligat sa fac cerere de demisie ?
din cate cunosc , daca lichideaza firma ar trebui sa intru in somaj ....
si daca accept sa semnez noul contrac pot primi indemnizatie de somaj ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 15:52, 21 Iunie 2010
Daca vrea sa va pastreze ca si salariat , probabil va face un ctr de munca pe noua firma,;
Daca nu va transfera pe noua firma atunci veti putea primi indemnizatie de somaj;
Nu va poate obliga sa va dati demisia, pt ca este un act unilateral de vointa al salariatului;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inainte de a iesi din maternitate, am anuntat ca sunt din nou insarcinata si patronul vrea sa imi dau demisia! Rusudeea Rusudeea Buna ziua! Am nevoie de un sfat! La sfarsitul lunii martie 2019 ies din concediul de maternitate, copilul implinind varsta de 2 ani, iar eu acum sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. firma la care lucrez ne obligă să ne dăm demisia ... 2006 2006 Buna ziua. Firma la care lucrez ne obligă să ne dăm demisia deoarece se face trecerea de la o firma la alta,dar este același patron. Ei spun că nu vor ... (vezi toată discuția)
Ccm adi76 adi76 Patronatul ma poate obliga sa semnez demisia de la societatea comerciala unde lucrez? Imi spune ca imi ofera alternativa la o alta firma dar de aceasta data ... (vezi toată discuția)