avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... pensia in Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

pensia in Germania

Buna ziua, Mama mea are 77 ani ,pensionara si de citiva ani are domiciliul in Germania la unul din copii.Este posibil ca sa primeasca pensia echivalata la nivel minim de la Casa de pensii din Germania,intrucit am citit in ziar ca acest lucru este posibil in Austria ,Spania,pentru cei ce domiciliaza acolo.Exista o legislatie UE in acest sens? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cipri_h , utilizator 17:48, 21 Iunie 2010
Depinde si de legislatia din Germania..cu echivalarea...
Interesativa acolo
Depinde de legislatia din tara respectiva
Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie minim garantata MariaDragoi MariaDragoi Buna ziua. Mama mea are 77 ani si nu are niciun venit (o ajutam noi, copiii). Va intreb: are dreptul sa primeasca acea pensie minim garantata, de 350 lei si ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana Keyla Keyla Va rog sa ma lamuriti privitor la urmatoarea problema:Sotul meu are un baiat din prima casatorie.Copilul a fost incredintat spre ingrijire tatalui,iar mama ... (vezi toată discuția)
Drept semnătură asupra unui minor Alex 1986 Alex 1986 Bună ziua, cum pot solicita dreptul de semnătură asupra unui minor pentru reînnoirea pașaportului și altor acte necesare. Minorul locuiește cu mine de ... (vezi toată discuția)