avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale retragere acord asociatie de proprietari pentru punct ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

retragere acord asociatie de proprietari pentru punct de lucru soc. comerciala

Avem o asociatie de proprietari care doreste sa retraga acordul dat unei societati comerciale pentru un punct de lucru.
Administratorul societatiicreeaza reale probleme celorlalti coproprietari ai imobilului , iar activitatea de la punctul de lucru tulbura grav linistea . Mai grav, au fost prinsi furand apa desigiland contoarele de apa calda si rece.
Care este procedura pentru retragerea acordului ???? e nevoie si de semnaturile vecinilor direct vizati ????
Cel mai recent răspuns: rokambole , utilizator 05:45, 10 Noiembrie 2010
buna ziua.
in primul rand ar trebui sa notificati societatea si sa ii aduceti la cunostiinta ce nereguli savarseste.
indicat este sa se convoace Adunarea Generala a Asociatiei de prop si pe ordine a de zi sa fie inserat si acest punct.
ulterior veti putea denunta contractul de inchiriere si sa faceti demersurile legale.
foarte simplu. intocmiti o adresa prin care motivati problemele create de acea societate comerciala cu concluzia ca intelegeti sa va retrageti acordul ca aceasta societate sa-si mai desfasoare activitatea in acel imobil.
aceasta adresa impreuna cu o cerere o depuneti la ORC si mai departe e treaba ORC. SUcces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa calda si apa rece - acelasi pret ? DragosDrs DragosDrs Buna ziua. Zilele trecute, am cerut, in scris, sa mi se explice din ce se compune suma finala a intretinerii pe luna noiembrie. Am constatat ca exista doua ... (vezi toată discuția)
Reducere cost apa calda Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Cei care stau la bloc, la ultimele etaje, au mereu problema cu apa calda la robinet, deoarece la inceput vine rece, si abia dupa minim 5 minute ... (vezi toată discuția)
Modificare instalatii sub apartament parter big_savu big_savu Buna ziua, E prima intrebare adresata pe acest forum asa ca va rog sa ma scuzati, daca gresesc sau omit ceva necesar, voi reveni. Prietenul meu detine un ... (vezi toată discuția)